« »
November 23, 2012 | 3:33 AM

Assalamualaikum :)

Semalam daftar course. Salah satu subject sem lepas kena carry forward. Then sem akan datang nie ada 6 subjek Memula ingat akan ada salah satu subjek yang tak boleh ambik sebab subject yang kena carry forward tu. Tapi bila daftar, tengok-2 semua boleh ambik. So semua ada 7 subject kiranya sem depan. Then bila tengok jadual sem depan agak padat, sendat, dan packed! Stress bertambah pulak. Huhu. Lepas bincang la dengan mira, nak amek intersesi ke tak sem depan.

Memandangkan sem depan cuti sem 8 minggu = 2 bulan, kalau amek intersesi, cuti sem aku jadi sebulan je. Tak kisah la tu sebab cuti lama-2 pun tak best jugak. Tapi intersesi untuk satu subjek dah RM200. Semalam cakap dengan ma, ma cakap kalau untuk belajar takpe la. Lagi pun aku takut nak bawak 7 subjek terus sem nie sebab takut nanti banyak yang tak lepas pulak. Sem nie semua 6 subjek tu boleh dikatakan killer subject. Sebab apa? Sebab 4 subject computer, lagi 2 tu subject maths. Memang kalau tambah lagi satu subjek tu takut tak lepas je la. Dengan jadual padat semua tu. So rasa-rasanya ambik intersesi okay kot kan?

Cukup la sekali kena carry forward. Serik dah. Pening nak fikir susun jadual sendiri semua TT__TT

Labels: ,




0 Comments

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)