« »
May 17, 2013 | 5:38 PM

Assalamualaikum :)

Hai koranggggg. Okay. Dah lama rasanya tak bukak blog nie. Sebelum nie mood hiatus. Kononnya tak sempat nak update. Tapi memang tak sempat pun sebab malas. Why sekarang tetiba bukak balik? Dah free? Nooooo. Saje gedik gedik. Eheh.

Btw, new design. Tapi tak lengkap lagi. Ada lgi yang dia tak berfungsi dengan baik. Nak edit. Tapi. Emmm. You know la, busy. /malas sebenarnya/ Kihkih. Kalau rasa bila bukak page lain tu then atk boleh balik ke homepage, silalah refresh page saya nie. Hikhik. Well, nak cerita la sikit nie. Taknak baca takpe. Boleh pangkah je terus kat atas tu. Hihi. Babai.

I'm doing intersession now. You know, macam short sem la. Ambil subject CalculusII. Dah nak habis intersesi dah pun. Exam maybe dalam 27/28 haribulan nie. Alhamdulillah sepanjang buat intersesi nie quiz and test semua berjalan lancar. Ilmu pun senang je masuk. Alhamdulillah alhamdulillah. :D

Then 9 haribulan hari tu, seminggu yang lalu eh? Ke dua minggu dah? Haha. Pape pun la. Result untuk sem 4 pun dah keluar. Alhamdulillah semua okay. Slack Operating System je la -_- Eventho lulus kan, tapi still tak memuaskan hati. Pointer jatuh sebab OS --" Takpe la. Benda dah lepas. Lepas nie fokus untuk sem depan pulak. Last sem. InsyaAllah. :) Semoga Allah permudahkan segalanya untuk sem depan :) Kena struggle lebih lagi kot sebab subject sem depan pun susah2. InsyaAllah.

/Nie taktau cake apa sebab my mom buat waktu saya takde kat rumah/

/Birthday cake for my cousin/

/Cake for my maklong/

/nie cheese cake/

/Carrot Cake/

/Tetiba sesat cheese tart. Hehe/

/Red Velvet Cake/

Gambar yang takde kena mengena dengan entri. Kot. Hihi. Btw, these cakes my mom made it. Sedap wooooo :3
Nanti nak sambung degree kat mana eh?

#Minat Running Man? Sila lah like and support fanpage kami. > Running Man Malaysian Fans < :)

Labels:




1 Comments

Blogger hasyimahshe said...

yummy cheese tart. mmg awak buat bisnes baking ke?

 

Post a Comment

No harsh word here please. Thanks for the comments :)



|


Disclaimer



This blog belongs to me and me only. No ripping, spamming and copying w/o my permission. Respect me and I'll respect you. Thank you :)





Tagboard





Credits


This template 100% made by me. Akira Himesamat. With little help from my old skins and Dinamic Drive. For header and background, I used Photoshop CS5. Color got from HTML color code. Font from Dafont and Google Web Font. Gifs picture made by me and some taken from Tumblr. Other image get from We♥It, Google and Tumblr. Kindly inform me if I'm using your materials but i don't mention here. (c) Copyright by Akira Himesama. All right reserved 2012 (c)